Home / Justitie / Incendiu puternic în comuna Gherghești, după ce un bărbat și-a dat foc la locuință

Incendiu puternic în comuna Gherghești, după ce un bărbat și-a dat foc la locuință

Un incendiu puternic a izbucnit, marți seara, la o locuință din localitatea Dragomănești (Gherghești), după ce proprietarul ar fi dat foc intenționat la casă. Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă de mare capacitate, fără a exista victime, potrivit primelor cercetări la fața locului.

Un bărbat de 46 de ani s-a supărat pe viață și a decis să-și incendieze propria locuință. Acțiunea piromanului se pare că a fost una cu simț de răspundere, din moment ce focul a cuprins întreaga casă. Vecinii au fost cei care au sunat la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutorul pompierilor militari, în condițiile în care incendiul se manifesta generalizat.

La intervenție, au fost trimise două autospeciale de mare capacitate, având în vedere că flăcările cuprinseseră întreaga locuință. Nu putem spune dacă există victime în interiorul casei, acțiunea fiind una în dinamică”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

După lichidarea incendiului și finalizarea misiunii, pompierii militari vor face și o evaluare a pagubelor. De asemenea, polițiștii vor intra pe fir, având în vedere că a fost o acțiune intenționată a proprietarului pe numele căruia va fi întocmit un dosar de cercetare penală. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Concertul-surpriză oferit bârlădenilor de Muzeul „Vasile Pârvan”, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

Muzeul „Vasile Pârvan” oferă publicului ...

Acuzații grave aduse de familia asistentei bătute, soțului psiholog la Poliția de Frontieră

Lucruri șocante au început să ...

Accident în lanț, în care au fost implicate patru mașini, pe E 581, după ce o șoferiță a intrat într-o depășire ilegală

Patru mașini au fost implicate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: