Home / Justitie / Bătrân accidentat mortal de un microbuz de transport persoane la ieșirea din Bârlad

Bătrân accidentat mortal de un microbuz de transport persoane la ieșirea din Bârlad

Un bătrân de 71 de ani, din Cârja, a fost accidentat mortal de un microbuz de transport persoane la ieșirea din municipiul Bârlad spre Vaslui, după ce ar fi mers pe mijlocul șoselei, așa după cum a spus polițiștilor șoferul. Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul și cine se face vinovat.

Accident grav la ieșirea din municipiul Bârlad, în zona stației PECO de pe drumul european E 581, spre Vaslui. Un bătrân a fost lovit în plin de un microbuz de transport persoane care efectua o cursă regulată. În urma impactului violent, pietonul a fost trântit pe asfalt, intrând în stop cardio-respirator. Șoferul autovehiculului, în vârstă de 53 de ani, a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța accidentul. Pe lângă poliție, la fața locului a ajuns și un echipaj medical care a început să facă manevrele specifice de resuscitare. Din păcate, leziunile grave suferite de bătrân au făcut că acesta să nu mai poată fi salvat, fiind declarat decesul.

În cauză, având în vedere decesul pietonului, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind negativ”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Șoferul microbuzului, care este din Bârlad, a spus polițiștilor că bătrânul ar fi coborât dintr-un autovehicul pe celălalt sens de mers și a încercat să traverseze șoseaua prin spatele acestuia. În consecință, s-a trezit deodată cu pietonul în fața mașinii astfel încât nu a mai putut să-l evite, lovindu-l în plin. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Concertul-surpriză oferit bârlădenilor de Muzeul „Vasile Pârvan”, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

Muzeul „Vasile Pârvan” oferă publicului ...

Acuzații grave aduse de familia asistentei bătute, soțului psiholog la Poliția de Frontieră

Lucruri șocante au început să ...

Accident în lanț, în care au fost implicate patru mașini, pe E 581, după ce o șoferiță a intrat într-o depășire ilegală

Patru mașini au fost implicate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: