Home / Sanatate / Copil de 11 ani, rănit grav de calul familiei când încerca să-l bage în grajd

Copil de 11 ani, rănit grav de calul familiei când încerca să-l bage în grajd

Un copil de 11 ani, din Pușcași, a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui după ce a fost lovit la cap de un cal în timp ce încerca să-l bage în grajd în cursul serii de joi. Cu leziune deasupra unui ochi, băiatul și-a pierdut cunoștința, fiind supus unei intervenții chirurgicale la unitatea medicală vasluiană.

Incident nefericit pentru un băiat de 11 ani, din Pușcași, care, pentru câteva zeci de minute, a fost rupt de realitatea din jur. Copilul și-a pierdut cunoștința instantaneu după ce a fost lovit de calul familiei în momentul în care băga animalul în grajd. Cel care l-a găsit pe băiat prăbușit la pământ și cu capul plin de sânge a fost chiar tatăl său, care a sunat imediat după ajutor la numărul de urgență 112. Un echipaj medical de terapie intensivă mobilă a pornit spre Pușcași, în timp ce părintele copilului l-a urcat pe acesta în mașina personală și a pornit spre Vaslui.

Echipajul medical s-a întâlnit cu mașina în care se afla victima chiar la ieșirea din sat. Copilul a fost preluat și, după efectuarea manevrelor medicale specifice, s-a reușit readucerea sa în simțiri”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Băiatul a fost transportat cu ambulanța TIM la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, acolo unde medicii i-au făcut un computer tomograf pentru a vedea dacă a suferit leziuni la nivelul creierului. De asemenea, copilul a fost supus unei intervenții chirurgicale, deasupra unuia din ochi, acolo unde i-a provocat leziunea copita calului. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Apicultorii vasluieni au încasat un milion de lei, pentru pierderile provocate de vremea rea

Apicultorii care au înregistrat pierderi ...

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost ...

Ce au descoperit edilii bârlădeni la punctele gospodărești?! (Video)

Dezamăgire cruntă în rândul reprezentanților ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: