Home / Social / Iluminatul festiv în municipiul Vaslui va fi pornit de Sfântul Nicolae

Iluminatul festiv în municipiul Vaslui va fi pornit de Sfântul Nicolae

Iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă va fi pornit în municipiul Vaslui la sfârșitul săptămânii viitoare, mai precis de Sfântul Nicolae. Autoritățile vasluiene au cheltuit în acest an 500.000 de lei pentru tot ceea ce înseamnă decorațiunile luminoase ce vor fi montate în tot orașul, inclusiv în suburbii și în bradul din Centrul Civic.

Atmosfera de iarnă, cel puțin din punct de vedere al decorațiunilor, va fi simțită și de vasluieni începând cu prima sărbătoare religioasă importantă a lunii decembrie. Astfel, autoritățile locale și-au propus ca, de Sfântul Nicolae, să fie pornit iluminatul festiv în întreg municipiul Vaslui. Desigur, aici intră în calcul și bradul de Crăciun ce va fi montat, ca de obicei, pe același amplasament din Piața Civică, a doua zi după sărbătorirea în centrul orașului a Zilei Naționale a României.

Noi, ca și autoritatea locală și așa cum ne obligă legea, am scos la licitație montarea decorațiunilor luminoase încă din vară tocmai pentru a fi timp suficient. Însă, din păcate, firma câștigătoare a fost contestată astfel încât abia de câteva zile a putut începe efectiv activitatea. Noi depunem eforturi să fie finalizată cât mai repede această acțiune și, așa după cum ne-au dat garanții și reprezentanții firmei, sperăm că putem să aprindem iluminatul festiv pe 6 decembrie”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Costurile decorațiunilor din întreg orașul, inclusiv din suburbii, vor costa autoritățile locale vasluiene în jur de jumătate de milion de lei. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primarii vasluieni, implicați activ în distribuirea produselor de igienă către beneficiari

de Dănuț CIOBANU  Nu mai puțin de 55.937 vasluieni ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Bătaie de joc la adresa veteranilor de război! Fără bilete de transport și abonamente telefonice gratuite

de Dănuț CIOBANU  Biletele gratuite de transport nu au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: