Home / Justitie / Băieți de 5 și 8 ani, abuzați sexual de concubinul mamei. Bărbatul a fost arestat pentru viol în formă continuată

Băieți de 5 și 8 ani, abuzați sexual de concubinul mamei. Bărbatul a fost arestat pentru viol în formă continuată

Un tânăr de 32 de ani, din Hurduci, a fost arestat preventiv pentru viol în formă continuată și violență în familie după ce a abuzat sexual doi băieți, de 5 și 8 ani, ai concubinei sale cu care trăia de puțin timp. Pe lângă perversiunile la care au fost supuși în repetate rânduri, copiii erau bătuți adesea de către cel care se pretindea tată vitreg.

Abuzuri sexuale greu de imaginat trăite de doi copii de doar 5 și 8 ani din Hurduci. Ambii băieți au fost obligați de către concubinul mamei sale să întrețină relații sexuale orale atunci când femeia nu era acasă. Ultima dată s-a întâmplat atunci când tânăra se afla cu un alt copil, în vârstă de cinci luni, internată în spital. Când a  revenit acasă, cei doi băieți i s-au plâns mamei sale de abuzurile la care au fost supuși în mod repetat de către bărbatul de 32 de ani. În consecință, femeia a sesizat poliția la numărul de urgență 112.

“În urma reclamației, s-au declanșat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol în formă continuată și violență în familie. Reținut inițial pentru 24 de ore, bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Imediat după sesizarea făcută de către mama copiilor, toți cei trei frați au fost preluați de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui. “Încă de la momentul sesizării făcută de către poliție, minorii au fost securizați în familiile unor asistenți maternali profesioniști”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, Irina Cîmpeanu.

Cei doi băieți de 5 și 8 ani beneficiază și de consiliere psihologică din partea unor specialiști ai DGASPC Vaslui pentru a trece peste traumele suferite. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Doi copii și soția unui preot de pe Valea Prutului, răniți într-un accident, după ce au intrat cu mașina într-un copac

Doi copii, de 4 și ...

Asistenta din Vaslui bătută crunt de soț este, în continuare, în stare critică la Iași

Femeia de 43 de ani ...

O asistentă de la Spitalul Județean Vaslui a fost bătută de soțul polițist până a intrat în comă

O femeie de 43 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: