Home / Social / Cei mai buni olimpici bârlădeni, premiați de Clubul „Rotary”

Cei mai buni olimpici bârlădeni, premiați de Clubul „Rotary”

Clubul „Rotary” Bârlad a premiat și în acest an performanța elevilor cu rezultate deosebite. Vineri, 29 noiembrie, pe scena Teatrului „Victor Ion Popa”, au fost răsplătiți cu diplome și bani nouă elevi care au obținut premii la olimpiadele școlare naționale, în acest an.

Angelo Andrei, președintele Club „Rotary” Bârlad, i-a chemat pe scenă pe elevii care au reprezentat cu cinste Bârladul la olimpiade și concursuri școlare naționale și i-a felicitat. Aceștia sunt: Liviu Lucian Albu – premiul I la Olimpiada Națională de Interpretare instrumentală, fost elev al Școlii Gimnaziale de Artă „N.N. Tonitza”, coordonat de profesoara Camelia Andrei; Robert Romeo Nicoară – premiul I la Olimpiada Națională de Pedagogie-psihologie, elev al Liceului Pedagogic „Ioan Popescu”, coordonat de profesoara Daniela Marinescu; Mădălina Lifu – premiul I la Olimpiada Națională de Industrie textilă și pielărie, fostă elevă a Liceului Tehnologic „Petru Rareș”, îndrumată de cadrele didactice Mihaela Curelaru și Tatiana Cucoș; Dragoș Pușcașu – premiul I la Concursul Național de Matematică „Adolf Haimovici”, fost elev al Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, coordonat de profesorul Valeriu Brașoveanu; Mara Elena Cotaie – premiul II la Olimpiada Națională de Geografie, elevă a Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, îndrumată de profesoara Cristina Oprea; Andrei Valentin Pintilii – premiul II la Olimpiada Națională de Geografie, fost elev al Școlii „Episcop Iacov Antonovici”, coordonat de profesorul Georgel Bradu; Alice Beatrice Giușcă – premiul II la Olimpiada Națională de Pedagogie – psihologie, fostă elevă a Liceului Pedagogic „Ioan Popescu”, pregătită de profesoara Daniela Marinescu; Daniela Căușneanu – premiul III la Olimpiada Națională de Limba rusă, elevă a Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, îndrumată de profesoara Eugenia Crețanu; Tudor Pagu – premiul III la Olimpiada Națională de Informatică, elev al Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, coordonat de profesorul Vlad Giurcanu.

Pe lângă acești elevi, a mai fost premiată și Andreea Butnaru, membră „Interact”, pentru implicarea deosebită în activități de voluntariat.

Cea mai mare parte a fondurilor pentru premiile acordate de Club „Rotary” Bârlad a provenit din vânzarea biletelor la spectacolul caritabil cu piesa „Chirița în provincie”, oferit de actorii Teatrului „Nae Leonard” din Galați. Clubul „Rotary” Bârlad premiază performanța elevilor bârlădeni încă din anul 2003, iar tradiția va continua, după cum declară reprezentanții acestuia. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Concertul-surpriză oferit bârlădenilor de Muzeul „Vasile Pârvan”, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

Muzeul „Vasile Pârvan” oferă publicului ...

Accident în lanț, în care au fost implicate patru mașini, pe E 581, după ce o șoferiță a intrat într-o depășire ilegală

Patru mașini au fost implicate ...

Fonduri europene de zeci de mii de euro pentru deschiderea unei afaceri

de Dănuț CIOBANU Ieri, la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: