Home / Administratie / Darul lui Moș Boroș pentru bârlădeni: lucrări de reabilitare a străzilor la început de iarnă și sfârșit de mandat

Darul lui Moș Boroș pentru bârlădeni: lucrări de reabilitare a străzilor la început de iarnă și sfârșit de mandat

Se lucrează cu frenezie pe străzile orașului, cum rar le-a fost dat să vadă bârlădenilor în ultimii trei ani și jumătate. Primarul urbei s-a învrednicit în pragul iernii, cu șase luni înainte de alegerile locale, să dispună lucrări de asfaltare, lărgire a carosabilului și reabilitare a trotuarelor, lucruri pe care ar fi trebuit să le înceapă din primul an de mandat.

După o liniște de trei ani și jumătate, dintr-o dată, Bârladul duduie de buldozere si pickhamere, pentru că acum, în prag de iarnă, când temperaturile au scăzut deja sub 0 grade, la Bârlad încep asfaltările.

Primarul Boroș ar fi putut face etapizat mai multe investiții încă din primul an de mandat, iar acum ar fi avut cu ce se lăuda, dar edilul mizează pe faptul că electoratul are memorie scurtă, așa că ne-a dat acum dovada hărniciei domniei sale, astfel încât să nu uităm până în iunie, când va candida pentru un nou mandat.

Numai că electoratul s-a maturizat. Toate partidele trebuie să știe că votanții nu mai pot fi duși cu zăhărelul. La alegerile locale va conta omul, gospodarul și vizionarul și mai puțin partidul. Este concluzia la care au ajuns sociologi, psihologi și chiar politologi. Așa că, primarii care au demonstrat că s-au implicat din primele luni de la preluarea mandatului în atragerea de fonduri europene, în realizarea unor investiții solide si nu de cosmetizarea celor vechi, vor avea cele mai mari șanse să câștige din nou voturile electoratului. (M.N.)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bârlădenii vor fi feriți de insolație

Pasiunea pentru plantat dar și primele raze ale soarelui ...

Veste bună pentru comercianții vasluieni! Din toamnă vor fi relocați în două hale ale noului bazar

de Dănuț CIOBANU  Începând din toamna acestui an, comerciații ...

Primăria Vaslui va achiziționa încă două microbuze moderne. Vor fi introduse noi trasee de transport public în oraș

Două microbuze noi pentru transportul public de călători vor ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: