Home / Social / Vasluienii se vor putea bucura de patinoar în acest an

Vasluienii se vor putea bucura de patinoar în acest an

Iubitorii de patinaj din Vaslui se vor putea bucura de patinoar în această iarnă chiar în orașul lor, după doi ani consecutivi în care autoritățile locale nu au reușit să convingă nicio firmă să vină să realizeze infrastructura necesară practicării acestui sport în aer liber. Amplasamentul patinoarului va rămâne același, în Parcul Copou, iar accesul va fi liber pentru cei care dețin patine și contracost pentru cei care doresc să le închirieze.

Debutul acestei ierni are semne bune pentru iubitorii de sporturi albe. Cel puțin așa le dă speranțe acestora autoritățile locale, care au găsit metoda prin care ar putea să aducă la Vaslui un patinoar natural în aer liber. Bucuria este cu atât mai mare cu cât, în ultimii doi ani, municipiul reședință nu a mai avut patinoar tocmai din cauza condițiilor impuse de autorități celor care ar fi dorit, poate, să vină în oraș cu instalație de frig pentru sportul cu patine.

Am schimbat procedura de achiziție și acum mergem efectiv pe închirierea patinoarului de la o firmă care deține așa ceva. Am renunțat la vechea procedură de achiziție pentru că am rămâne și în această iarnă fără patinoar la Vaslui”, ne-a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Ca și în puținii ani în care a funcționat, patinoarul din Vaslui ar urma să fie amplasat în aceeași locație, respectiv pe terenul de tenis din Parcul Copou. Accesul va fi gratuit pentru deținătorii de patine și contracost, așa cum a fost și în anii anteriori, pentru cei care vor dori să le închirieze. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Concertul-surpriză oferit bârlădenilor de Muzeul „Vasile Pârvan”, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

Muzeul „Vasile Pârvan” oferă publicului ...

Accident în lanț, în care au fost implicate patru mașini, pe E 581, după ce o șoferiță a intrat într-o depășire ilegală

Patru mașini au fost implicate ...

Fonduri europene de zeci de mii de euro pentru deschiderea unei afaceri

de Dănuț CIOBANU Ieri, la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: