Home / Administratie / Ultimul Târg de Crăciun pentru vechile căsuțe din lemn, la Bârlad

Ultimul Târg de Crăciun pentru vechile căsuțe din lemn, la Bârlad

Căsuțele din lemn, achiziționate de Direcția pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) în urmă cu 10 ani, trebuie să iasă la pensie. Pentru a putea fi închiriate și anul acesta de comercianții care participă la Târgul de Crăciun, au fost reparate cât s-a putut. Totuși, câteva nu au mai putut fi salvate, așa că s-a folosit lemnul pentru reabilitarea altora.

Conștientă de gradul de uzură și de aspectul inestetic, conducerea DAPPC e decisă ca, la anul, să cumpere alte căsuțe pe care să le închirieze la târguri și sărbători locale.

Ne gândim să achiziționam căsuțe din lemn construite pe schelet metalic. Cele cumpărate cu peste 10 ani în urmă nu mai pot fi folosite la evenimentele orașului, pentru că s-au deteriorat din cauza transportului frecvent la care au fost supuse. Astfel, de la an la an, s-au șubrezit. E ultimul Crăciun în care le vom închiria comercianților.”, ne-a declarat Mircea Iosipescu, directorul DAPPC.

Căsuțele reabilitate în ultimele zile vor fi mutate în talcioc, unde vor rămâne permanent. Ele vor fi închiriate comercianților de acolo, care vor trebui să renunțe la dughenele improvizate, total inestetice, care dau un aspect oribil zonei. (M.N.)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Brambureala declarațiilor de impunere pentru salubritate l-a făcut pe primarul Bârladului să vină cu lămuriri în fața presei

de Mihaela NICULESCU   În sfârșit, ...

Noua piață agroalimentară din Negrești ar putea fi terminată anul acesta

Primăria Negrești și-a propus ca în ...

Contribuția lunară pentru contractele de asigurare la sistemul de pensii a crescut la 558 lei

de Dănuț CIOBANU  Contractele de asigurare ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: