Home / Administratie / Bradul din centrul Vasluiului prinde contur. De Moș Nicolae, orașul va fi plin de luminițe

Bradul din centrul Vasluiului prinde contur. De Moș Nicolae, orașul va fi plin de luminițe

Pomul de Crăciun pregătit de autoritățile din municipiul Vaslui pentru sărbători a fost instalat pe poziție și a început să prindă contur, după ce firma care a câștigat licitația pentru montatul iluminatului festiv a orașului a pus primele ghirlande în bradul adus din Târgu Neamț. Totodată, angajații Goscom sunt pe punctul de a termina și asamblatul căsuțelor pentru Târgul de Crăciun, unul la care vor participa nu mai puțin de 28 de agenți economici atât din județ cât și din țară.

Magia sărbătorilor de iarnă începe să fie simțită din ce în ce mai mult și în municipiul Vaslui. Și asta după ce firma care se ocupă de montatul ghirlandelor pe străzile din oraș este pe finalul activității, de două zile lucrând pe zona centrală. După ridicarea bradului de aproximativ 15 metri înălțime, adus din zona montană a Moldovei, s-a început împodobirea lui cu instalațiile electrice, spre satisfacția localnicilor, care au început deja să facă fotografii cu ceea ce înseamnă iluminatul festiv din oraș.

În paralel cu activitatea firmei din Târgoviște care se ocupă de ridicatul instalațiilor în pomul de Crăciun, angajații Goscom Vaslui sunt pe punctul de a încheia asamblatul și decoratul căsuțelor pentru târgul specific sărbătorilor de iarnă. În total, vor fi nu mai puțin de 28 de agenți economici care își vor desfășura activitatea în Piața Civică pe perioada a mai bine de o săptămână, premergătoare Crăciunului. Vizitatorii se vor putea bucura de la decorațiuni și obiecte specifice sărbătorilor de iarnă la produse alimentare tradiționale. De asemenea, de pe tarabele comercianților nu vor lipsi vinul fiert cu scorțișoară și portocală și nici țuica de fructe. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Brambureala declarațiilor de impunere pentru salubritate l-a făcut pe primarul Bârladului să vină cu lămuriri în fața presei

de Mihaela NICULESCU   În sfârșit, ...

Noua piață agroalimentară din Negrești ar putea fi terminată anul acesta

Primăria Negrești și-a propus ca în ...

Contribuția lunară pentru contractele de asigurare la sistemul de pensii a crescut la 558 lei

de Dănuț CIOBANU  Contractele de asigurare ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: