Home / Administratie / Municipiul Vaslui s-a umplut de culoare, după pornirea iluminatului festiv

Municipiul Vaslui s-a umplut de culoare, după pornirea iluminatului festiv

Iluminatul festiv specific sărbătorilor de iarnă a fost pornit în week-end și în Vaslui, sute de ghirlande multicolore încântând privirile trecătorilor pe timp de noapte, la fel ca și bradul instalat în Piața Civică. În acest an, și căsuțele în care vor fi oferite spre vânzare produse tradiționale de Crăciun au fost împodobite cu ghirlande electrice.

Municipiul Vaslui s-a umplut de culoare din week-endul care tocmai s-a încheiat. Și asta după ce firma care s-a ocupat de montatul instalațiilor pe stâlpi a reușit să pornească iluminatul festiv de sărbători. Așa cum s-a întâmplat și până acum, luminițele de Crăciun sunt diferite față de anii din urmă de la o zonă la alta.

Mai există mici probleme punctuale care au apărut la unele instalații în oraș, însă sunt rezolvate de firma care s-a ocupat de ridicatul lor pe stâlpi. Iluminatul festiv a fost pus în funcțiune inclusiv în suburbii, mai puțin în Brodoc, unde va fi pornit zilele acestea”, ne-a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

Nici căsuțele montate în Piața Civică nu au fost neglijate. Acestea au fost ornate cu ghirlande electrice care ne introduce în atmosfera sărbătorilor de iarnă. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Brambureala declarațiilor de impunere pentru salubritate l-a făcut pe primarul Bârladului să vină cu lămuriri în fața presei

de Mihaela NICULESCU   În sfârșit, ...

Noua piață agroalimentară din Negrești ar putea fi terminată anul acesta

Primăria Negrești și-a propus ca în ...

Contribuția lunară pentru contractele de asigurare la sistemul de pensii a crescut la 558 lei

de Dănuț CIOBANU  Contractele de asigurare ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: