Home / Sanatate / Bebeluș de șapte luni, în stare de inconștiență după ce ar fi căzut dintr-un premergător

Bebeluș de șapte luni, în stare de inconștiență după ce ar fi căzut dintr-un premergător

Un bebeluș de șapte luni a ajuns la spital cu ambulanța de terapie intensivă mobilă după ce ar fi căzut dintr-un premergător în locuința părinților din localitatea Focșasca. Într-o primă fază, starea copilului a fost una gravă, starea sa de inconștiență creând panică în familie.

Accident nefericit, care se putea încheia tragic, într-o familie din localitatea Focșasca, comuna Tăcuta. Un bebeluș de șapte luni, aflat într-un premergător, ar fi căzut din acesta când se deplasa prin casă. Impactul cu podeaua a fost unul violent, astfel încât copilul a intrat în stare de inconștiență. Părinții au intrat în stare de panică sunând la numărul de urgență 112 pentru a cere ajutor medical. În urma celor spuse la telefon, medicul de serviciu din dispecerat a decis să trimită la caz un echipaj de terapie intensivă mobilă.

În momentul în care echipajul a ajuns la caz, bebelușul revenise în simțiri, fiind găsit în stare de conștiență. Medicul urgentist i-a acordat primul ajutor, copilul fiind diagnosticat cu traumatism cranio-facial și contuzie de umăr”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Marius Stanciu.

Stabilizat de echipajul medical, bebelușul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a rămas internat alături de mama sa. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Indemnizația de însoțitor pentru pensionarii de boală este de 1.012 lei

În perioada 1 ianuarie 2020 – ...

Gripa a ajuns la hotarul județului! Mai avem timp să ne vaccinăm!

Vasluieni, fiți precauți, gripa se apropie ...

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost unul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: