Home / Social / Cartea de sugestii și reclamații, la loc de cinste într-o patiserie din Bârlad

Cartea de sugestii și reclamații, la loc de cinste într-o patiserie din Bârlad

Gest de respect, pentru clienții unei patiserii din Bârlad. Lângă bradul de Crăciun frumos decorat, patronii unității de patiserie au pus la loc de cinste, pe un suport ce seamănă cu un stativ pentru partituri muzicale, condica de sugestii și reclamații.

Dacă în majoritatea unităților economice aceasta condică zace prăfuită și dosita de ochii clienților, patronii patiseriei respective au scos-o și mai mult în evidență, transformând-o într-un element de decor, în spațiul frumos amenajat de Crăciun. În această perioadă premergătoare sărbătorilor, cumpărătorii au posibilitatea să sesizeze nereguli în privința calității produselor, dar și a modului de servire.

Încă de la deschiderea patiseriei, au avut posibilitatea să își spună nemulțumirile, întrucât cartea de sugestii și reclamații a fost întotdeauna expusă la vedere. Răsfoind-o, clienții constată ca în ea nu există nici urmă de reclamație, ci numai impresii frumoase, scrise cu dragoste și respect, atât de clienții din Bârlad cât și de cei care vin din alte localități sau din străinătate.

Patronii unității de panificație și patiserie, care are și un laborator la vedere, doresc să manifeste cât mai multă transparență în relația cu clienții. Bine ar fi ca exemplul lor să fie urmat de toți agenții economici, fie că vând alimente sau produse nealimentare, ori au ca obiect de activitate prestarea de servicii. Cu siguranță că în multe cazuri condica ar fi plină de sugestii și nemulțumiri și, poate, de aceea agenții economici care nu manifestă respect față de clienți ascund cât pot condica, scoțând-o din sertar doar atunci când le-o cer organele abilitate care vin în control. (M.N.)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vasluienii vor încasa în următorii ani printre cele mai mici salarii din România

de Dănuț CIOBANU Vasluienii vor avea ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

Cum au sărbătorit bârlădenii ziua de 24 Ianuarie

Bârlădenii au sărbătorit azi Ziua Unirii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: