Home / Social / Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Bârlădeni, au apărut brazii în Piața „Sfântul Ilie”! De două zile, comercianții de brazi își așteaptă clienții. E adevărat, până ieri, nu vânduseră decât opt bucăți, dar trag nădejde că până pe 23 decembrie vor scăpa de marfă și-și vor umple buzunarele.

Cei mai arătoși sunt brazii de pepinieră din Danemarca. Nu sunt foarte înalți, dar sunt bogați și au aspectul celor din povești. Prețurile variază, între 70 și 150 de lei bucata. Aproape la fel de aspectuoși sunt și brazii din pepinierele județului Harghita, prezenți și ei în piața din Bârlad. Prețul lor e asemănător cu brazii de import. Mai accesibili sunt pricăjiții brazi tip harag cu câteva crengi, al căror preț variază între 30 și 50 de lei. Cel puțin în aceste zile, însă e posibil ca în cazul lor prețurile să mai scadă. Și în acest an, mulți clienți caută să cumpere doar câteva crenguțe de brad, în special bătrânii, dar oferta nu e prea generoasă.

Comercianții au la vânzare și suporturi pentru bradul de Crăciun. Cu 35 de lei vă puteți cumpăra unul nou, dacă cel vechi s-a deteriorat. În plus, nu veți mai pleca acasă cu bradul răsfirat pentru că vânzătorii sunt dotați și cu un dispozitiv de ambalare a brazilor, astfel încât aceștia sa poată fi manevrați și transportați mai ușor. (M.N.)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vasluienii vor încasa în următorii ani printre cele mai mici salarii din România

de Dănuț CIOBANU Vasluienii vor avea ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

Cum au sărbătorit bârlădenii ziua de 24 Ianuarie

Bârlădenii au sărbătorit azi Ziua Unirii ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: