Home / Justitie / Accident în lanț, în care au fost implicate patru mașini, pe E 581, după ce o șoferiță a intrat într-o depășire ilegală

Accident în lanț, în care au fost implicate patru mașini, pe E 581, după ce o șoferiță a intrat într-o depășire ilegală

Patru mașini au fost implicate într-un accident provocat de o conducătoare auto de 25 de ani, din Focșani, care a făcut o depășire periculoasă și ilegală în care a pus în pericol viața mai multor participanți la trafic în zona localității Sălcioara, de pe drumul european E 581. Mama șoferiței a ajuns la spital, motiv pentru care polițiștii au întocmit dosar penal pe numele tinerei pentru vătămare corporală din culpă.

Carambol în apropiere de abatorul de păsări de la Sălcioara, în care au fost implicate trei mașini de Vaslui și una de Vrancea. Accidentul a fost provocat de o tânără de 25 de ani, din Focșani, care, în timp ce se deplasa pe drumul european E 581, dinspre Bârlad spre Crasna, a intrat într-o depășire ilegală peste linia continuă. Ajunsă pe sensul opus de mers, șoferița și-a dat seama că nu are timp să facă depășirea, după ce a constatat că din fața sa vin mai multe mașini. În consecință, tânăra a încercat să revină pe banda sa, moment în care a intrat în coliziune cu semiremorca unui camion. Ulterior, autoturismul de Vrancea a lovit alte două mașini aflate pe sensul opus de mers, iar apoi a părasit partea carosabilă, oprindu-se în rigola betonată de pe marginea șoselei.

“În urma accidentului, cele patru autovehicule au fost avariate, iar o pasageră de pe scaunul din dreapta față a autoturismului condus de tânăra de 25 de ani, a fost rănită. Victima, în vârstă de 59 de ani, a ajuns cu ambulanța la Spitalul de Urgență Bârlad”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Șoferița din Vrancea s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală, victima accidentului fiind chiar mama sa. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Contribuția lunară pentru contractele de asigurare la sistemul de pensii a crescut la 558 lei

de Dănuț CIOBANU  Contractele de asigurare ...

Vasluienii vor încasa în următorii ani printre cele mai mici salarii din România

de Dănuț CIOBANU Vasluienii vor avea ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: