Home / Administratie / Noul prefect Gologan a depus jurământul! Momentul, marcat cu o cupă de șampanie 

Noul prefect Gologan a depus jurământul! Momentul, marcat cu o cupă de șampanie 

Noul prefect al județului, Mircea Gologan, a depus jurământul, miercuri seara, prin sistem de video-conferință, în fața premierului Ludovic Orban și a vicepremierului Raluca Turcan, precum și a celorlalți șefi numiți în funcție de noul guvern. După partea oficială cu șefii de la București, Gologan a cinstit o cupă de șampanie cu șefii de servicii deconcentrate din județ. 

Moment de solemnitate în Sala Mare a Palatului Administrativ, acolo unde Mircea Gologan a depus jurământul de investitură în funcția de prefect. Evenimentul s-a desfășurat în prezența șefilor instituțiilor deconcentrate din județ, în prima linie fiind conducătorii unităților din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. În tot acest timp, o parte din șefii instituțiilor deconcentrate și angajați ai Prefecturii se uitau de zor pe telefoanele mobile. În cele din urmă, cu toții au răsuflat ușurați după ce Mircea Gologan a jurat credință în fața lui Orban.

După încheierea părții oficiale, noul prefect a ciocnit, pe rând, o cupă de șampanie cu toți invitații, inclusiv cu ziariștii. Printre prezențele surpriză s-au aflat fostul șef al lui Gologan, Eduard Popica, dar și cel care și-a dorit să fie prefect peste Organizația Județeană a PNL, Isabel Bogdan. La capitolul absenți, ar fi de notat numele lui Nelu Tătaru, șeful liberalilor din județ, precum și a secretarului general al organizației, Marius Arcăleanu, cel care și-a dorit și el să fie prefect. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

Bovină salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Vaslui

O bovină căzută într-un canal ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: