Home / Uncategorized / Profesoara Lucia Blănaru a murit în urma unei boli apărute fulgerător

Profesoara Lucia Blănaru a murit în urma unei boli apărute fulgerător

Pierdere importantă pentru învățământul vasluian. Lucia Blănaru, profesoara care a predat Limba și Literatura Română timp de 40 de ani, la Liceul ” Marcel Guguianu” din Zorleni, s-a stins din viață ieri dimineață.

Distinsa și eleganta profesoară ar fi împlinit duminică 77 de ani, dar din păcate, în urma unei operații, a avut parte de o moarte fulgerătoare. Cu toate că ieșise la pensie în urmă cu 15 ani, menținea legătura cu o parte din colegi și foști elevi. Una dintre fostele eleve ale profesoarei model, Niculina Cărăbăț și ea profesoară de Limba Română, a dat trista veste pe pagina sa de Facebook și sute de mesaje de condoleanțe au curs de la momentul postării.

“S-a stins Doamna, Modelul și Mama sufletului meu, cea care m-a ținut de mână în toate, da, în toate momentele de grea cumpănă din viața mea, călăuzindu-mi fiecare pas, spre cea mai nobilă carieră profesională, aceia de dascăl. Știu că am reușit să o fac să fie mândra de mine, de realizările mele, de cele ale elevilor mei. Cine mă va întreba cum este sufletul tău, Nina? De astăzi, fără Steaua mea frumoasă, mai luminos va fi cerul, mai întunecat pământul, mai fericiți îngerii, mai tristă inima mea..”, a scris Niculina Cărăbăț, pe pagina sa de Facebook.

Toți cei care au cunoscut-o și apreciat-o pe Lucia Blănaru, o pot conduce pe ultimul drum, sâmbătă, 13 decembrie, ora 11. Corpul neînsuflețit va fi depus astăzi la capela bisericii, “Sfântu Dumitru” din Bârlad (lângă Primărie).

About Buta Crina

x

Check Also

Bărbat reținut pentru agresiune în trafic

Polițiștii vasluieni au reținut un bărbat ...

Bărbat reținut pentru că a incendiat locuința tatălui său vitreg

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție ...

Incendiu la o locuință din Ghermănești. Pompierii au căutat două ore o posibilă victimă

Un incendiu puternic a cuprins o ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: