Home / Administratie / Patinoarul din Parcul Copou Vaslui își deschide porțile sâmbătă. Intrarea va fi liberă pe durata întregului sezon

Patinoarul din Parcul Copou Vaslui își deschide porțile sâmbătă. Intrarea va fi liberă pe durata întregului sezon

Patinoarul din Parcul Copou al municipiului Vaslui își va deschide porțile pentru public sâmbătă dimineață, începând cu ora 12, după ce primăria a reușit să găsească o firme de la care să închirieze instalația de frig cu care să mențină în permanență gheața pe cei 600 de metri destinați acestui sport de iarnă. Intrarea va fi liberă pentru toată lumea, iar pentru cei care nu dețin patine, acestea vor putea închiriate contracost, cu 10 lei, de la standul special amenajat al patinoarului.

După două ierni de pauză, vasluienii se pot bucura, din nou, de patinoar la ei în oraș. Locația aleasă de autoritățile locale este aceeași ca și în anii din urmă, mai precis pe terenul de sport din Parcul Copou. Deschiderea oficială se va face sâmbătă, pe 14 noiembrie, la ora 12, atunci când este așteptat un număr mare de patinatori amatori.

Intrarea va fi liberă pentru toată lumea, atât la deschidere cât și pe întreaga perioada cât va funcționa patinoarul la Vaslui. Cei care nu dețin patine, le vor putea închiria contracost de la standul special amenajat în vecinătatea suprafeței acoperite cu gheață”, ne-a declarat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Închirierea unei perechi de patine va costa 10 lei. Suprafața totală pe care va funcționa patinoarul este de 600 de metri pătrați. Instalația de frig a fost închiriată de la o firmă din țară de către autoritățile locale, după ce primăria nu a reușit să găsească o firmă, în urma licitației organizată în noiembrie, care să se ocupe de întreaga activitate a patinoarului. În funcție de temperaturile care se vor înregistra în această iarnă, se va stabili și data până la care va funcționa. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

Bovină salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Vaslui

O bovină căzută într-un canal ...

Fermierii din județul Vaslui intră și pe piața usturoiului din România

Deși în județul Vaslui nu ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: