Home / Administratie / Primăria Vaslui a premiat sute de mici artiști și profesori de la școlile din oraș

Primăria Vaslui a premiat sute de mici artiști și profesori de la școlile din oraș

Sute de elevi și profesori din municipiul Vaslui au participat în cursul zilei de ieri la un eveniment de suflet. În holul Primăriei Vaslui, a avut loc vernisajul expoziției de artă plastică intitulat „Magia iernii”, la care au expus elevii din școlile din oraș.

Ieri, în cursul orelor 10.00, holul de la intrarea în instituție era neîncăpător, zeci de elevi și părinți asistând la decernarea premiilor.

Această minunată expoziție de la Primăria Vaslui se datorează vouă, micilor creatori și cadrelor didactice care v-au purtat mânuțele pe creațiile voastre. Suntem bucuroși să găzduim un astfel de eveniment, care ne aduce aminte de farmecul copilăriei”, a spus Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

La rândul lui, Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a salutat participanții la expoziție și a urat tuturor vasluienilor sărbători fericite și la mulți ani! Să nu prelungim emoțiile copiilor și să le oferim premiile. Vă mulțumim că ați expus la acest vernisaj și vă așteptăm și la celelalte evenimente pe care le vom organiza. În data de 24 decembrie avem un eveniment important la bradul din Centrul Civic, unde Moș Crăciun va veni cu cadouri pentru toți copiii din oraș. Vă doresc succes tuturor și vă urez la mulți ani!”, a spus Vasile Pavăl.

După scurtele alocuțiuni, evenimentul a continuat cu acordarea premiilor pentru toți copiii care au participat cu creații la vernisaj. Geanina Tofan a chemat fiecare artist și i-a înmânat o diplomă, în total fiind premiați aproximativ 250 de profesori și mici artiști. (Dănuț CIOBANU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

Bovină salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Vaslui

O bovină căzută într-un canal ...

Fermierii din județul Vaslui intră și pe piața usturoiului din România

Deși în județul Vaslui nu ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: