Home / Sport / Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport a Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad se va face printr-un meci demonstrativ de baschet, ce se va disputa între două echipe formate din copii de până în 14 ani.

Micii baschetbaliști fac parte din Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad, fiind antrenați de profesorul Vlad Sîrbu. Meciul demonstrativ, care va avea loc în ziua de 21 decembrie, de la ora 18, face parte din proiectul de suflet al profesorului Vlad Sîrbu, „Crăciun cu baschet”, ajuns la a VII-a ediție.

„Membrii celor două echipe de copii care practică baschetul la Clubul <<Sonicks Junior>> sunt pregătiți să le ofere celor care iubesc acest sport o demonstrație de talent și pasiune în schimbul unui bilet de intrare atipic – o jucărie. O mașinuță, o păpușică, un animăluț de pluș, un puzzle sau un LEGO, pot oferi un Crăciun fericit copiilor care nu au cui să spună <<mamă>> și <<tată>>, care nu au cunoscut căldura unui cămin sau dragostea din familie. Proiectul are drept scop ajutorarea copiilor defavorizați, dar și popularizarea baschetului în rândul copiilor”, ne-a declarat Vlad Sîrbu.

Profesorul de la Clubul Sportiv Școlar Bârlad, Vlad Sîrbu, care antrenează și micii baschetbaliști de la Clubul Sportiv „Sonicks Junior” spune că baschetul trebuie să fie încurajat la Bârlad. Din păcate, el este singurul profesor din oraș care face baschet, iar baza sportivă lasă de dorit. Există un singur teren de baschet în Grădina Publică, amenajat în locul unui teren de tenis, unde pregătește sportivii pe timpul verii. Iarna, antrenamentele au loc în sala de sport a Liceului Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” și speră ca pe viitor să facă antrenamente și în sala recent inaugurată a Școlii „Episcop Iacov Antonovici”. (Mihaela NICULESCU)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Stanciu s-a apucat și el de gătit și învață o limbă străină: „Nu o să mai las chestiile mărunte să mă afecteze”

Nicolae Stanciu este în Cehia în această pauză competițională ...

Dosarul de licențiere pentru Liga 1 al echipei UTA este complet. Stadionul unde ar urma să joace arădenii și când se speră la inaugurarea noului ”Francisc Neuman”

Zilele trecute, Federaţia Română de Fotbal a decis printr-o ...

Colegii lui Martin Tudor de la Steaua vor să contribuie financiar pentru înmormântarea fostului portar: „Am discutat și cu nea Piți!” | EXCLUSIV

Moartea fulgerătoare a lui Marin Tudor, 43 de ani, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: