Home / Justitie / Un copil de 14 ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din municipiul Vaslui

Un copil de 14 ani a căzut de la etajul doi al unui bloc din municipiul Vaslui

Un copil de 14 ani și-a fracturat un picior după ce a căzut de la etajul doi al apartamentului în municipiul Vaslui, se pare în urma unor certuri cu mama sa. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a petrecut incidentul, fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

O ceartă dintre o femeie din Vaslui și fiul său de 14 ani s-a încheiat cu o presupusă tentativă de suicid a băiatului. Cu mintea înfierbântată de la consumul de alcool, cel mai probabil, copilul s-ar fi aruncat în gol de la etajul doi al unui bloc de locuințe situat în imediata vecinătate a Spitalului Județean de Urgență Vaslui. Norocul a făcut ca băiatul să aterizeze în picioare pe pământul dimprejurul blocului astfel încât a suferit leziuni doar la un picior. Înspăimântată de gestul extrem la care a recurs fiul său, mama acestuia a sunat după ajutor la numărul de urgență 112. Medicul de serviciu din dispecerat a trimis la caz ambulanța de terapie intensivă mobilă care l-a diagnosticat pe băiat cu fractură la piciorul drept. După stabilizare, copilul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Cazul a ajuns și în atenția Poliției, care a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. ”Se efectuează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care s-a petrecut incidentul”, ne-a precizat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile

x

Check Also

Prefectura cere revocarea lui Maricel Gîfu din funcția de administrator public al comunei Pogana

Maricel Gîfu nu poate fi administrator ...

Evaluarea Spitalului „Elena Beldiman”, un test greu pentru manager dar și pentru Primăria Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Va fi ...

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: