Home » Administratie » Un soț a fost reținut pentru violență în familie, în Ajun de Anul Nou

Un soț a fost reținut pentru violență în familie, în Ajun de Anul Nou

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bârlad – Biroul de Ordine Publică au reținut un bărbat în vârstă de 33 ani, din comuna Ibănești, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și violență în familie.
Ieri, 30 decembrie a.c., polițiștii au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Bârlad, cu privire la faptul că a fost agresată de soțul său.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi, care a solicitat întăriri, întrucât bărbatul se manifesta agresiv. Acesta, având în mână un cuțit, amenința cu acte de violență membrii familiei, respectiv pe soția și fiul său, în vârstă de o lună. În vederea aplanării conflictului au intervenit polițiști de siguranță publică și un polițist de proximitate din cadrul Poliției municipiului Bârlad, care au purtat negocieri cu bărbatul.
Deși agresorul solicita polițiștilor să nu intervină întrucât va recurge la acte de violență asupra fiului său, fiind poziționat în dreptul porții și ținând strâns în brațul stâng copilul, polițiștii au reușit, acționând ferm, să-l imobilizeze și să ia copilul din brațele acestuia.
Profitând de neatenția bărbatului, soția acestuia a fugit din curtea locuinței, fiind preluată de polițiști și transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, urmare a leziunilor suferite.
În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru a fi dispusă o măsură preventivă. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*