Home » Administratie » Adio, Adrian Baciu!

Adio, Adrian Baciu!

Astăzi, 6 ianuarie, va fi condus pe ultimul drum Adrian Baciu, cel mai vechi fotoreporter vasluian, un om care și-a făcut cu devotament și profesionalism meseria, fiind un bun exemplu pentru colegii de breaslă.

Duțu, cum îl numeau colegii, a murit pe 3 ianuarie la Spitalul Județean, după o lungă suferință. Avea doar 62 de ani și încă multe de spus.

Primăria Municipiului Vaslui a transmis un mesaj de condoleanțe familiei fostului fotoreporter de la Monitorul de Vaslui, un profesionist cu care a colaborat foarte bine:

„Un ultim gând frumos închinat unui om pentru care corectitudinea, cinstea, demnitatea și respectul au fost linii călăuzitoare în viață! Rămas bun profesionistului și omului Adrian Baciu! Primăria și Consiliul Local Vaslui transmit sincere condoleanțe familiei greu încercate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Înmormântarea va avea loc astăzi, la ora 13.30, după slujba care va fi oficiată la capela Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din Vaslui, unde este depus sicriul cu trupul neînsuflețit.

About admin

%d blogeri au apreciat: