Home » Administratie » Transurb Vaslui a scos in circulatie doua microbuze urbane de transport

Transurb Vaslui a scos in circulatie doua microbuze urbane de transport

SC Transurb Vaslui a scos in circulatie doua microbuze care au fost achizitionate la sfarsitul anului trecut. Pentru putea circula pe strazile orasului, societatea de transport a trimis la Galati soferi si mecanici, pentru a se intrui in vederea utilizarii mijloacelor de transport.
in prezent, Transurb Vaslui are in dotare 13 autobuze, cele mai noi fiind achizitionate in anul 2008. De asemenea, societatea dispune de patru microbuze cumparate in anul 2004 si un autocar.
Cu toate ca firma are probleme in ceea ce priveste dotarea parcului auto, in ultima perioada fluxul de calatori este in crestere, datorita avantajelor oferite prin tichetele si abonamentele lunare.
„Vindem in fiecare luna in jur de 80.000 de bilete si sute de tichete. Tarifele la bilete, abonamente si tichete nu vor creste in anul 2020. Cu cei 85 de angajati ai societatii facem toate eforturile pentru ca activitatea sa se desfasoare normal. Ne-am pregatit pentru anotimpul rece cu motorina, antigel, iar atelierul pentru revizii are acum acoperisul reparat, pentru a se putea lucra in conditii bune”, a spus Mariana Placinta, directorul SC Transurb.
Tot pentru a asigura confortul calatorilor, au fost achizitionate aeroterme pentru incalzirea autobuzelor, iar din momentul achizitionarii de mijloace de transport ecologice prin proiectul cu finantare europeana conditiile de transport vor fi mult mai bune.
„Vrem sa imbunatatim activitatea societatii si sa prestam servicii de calitate. Dorim ca tot mai multi calatori sa foloseasca autobuzele Transurb si sa renunte la masinile mici. Societatea nu mai are datorii si putem spune ca am castigat pozitia de a putea accesa credite pentru sustinerea activitatii. Nu mai avem risc de neplata imprumuturilor”, a mai spus Mariana Placinta.
(Danut CIOBANU)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*