Home » Uncategorized » Un bărbat a fost reținut pentru furt de lemne

Un bărbat a fost reținut pentru furt de lemne

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Băcești, județul Vaslui, a fost reținut de către polițiștii Secției de Poliție nr. 6 Negrești, întrucât acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La data de 08 ianuarie , un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Roman, județul Neamț, în calitate de reprezentant al unei firme ce are ca obiect de activitate exploatarea fondurilor forestiere, a sesizat Poliția Orașului Negrești cu privire la faptul că, în perioada 05-08.01.2020, persoane necunoscute au sustras, în timpul nopții, aproximativ 3 metri cubi material lemnos, dintr-un depozit de material lemnos, situat în pădurea Păltiniș, comuna Băcești, județul Vaslui, .

În temeiul sesizării, la data de 09.01. polițiștii Secției de Poliție nr. 6 Negrești au pus în executare mandatul de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Vaslui, pe numele bărbatului bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cu ocazia percheziției efectuate, polițiștii au identificat și ridicat, în vederea cercetărilor 6 metri cubi de material lemnos, în valoare de 2400 lei, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției Orașului Negrești, în vederea continuării cercetărilor.
În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

La acțiune au fost agrenate și forțe din cadrul Serviciul Acțiuni Speciale aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, jandarmi din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui, precum și ingineri din cadrul Ocolului Silvic Bisericesc Iași.

About admin

%d blogeri au apreciat: