Home » News » Update! Accident cu șase victime la Sărățeni

Update! Accident cu șase victime la Sărățeni

Update:

Accidentul produs în această dimineață în jurul orei 8.45 la Murgeni a avut loc pe fondul neadaptării vitezei  la condițiile de drum.

Coliziunea dintre cele două autoturisme înmatriculate în județul Vaslui a avut loc pe Drumul Comunal 65. Șoferul în vârstă de 48 de ani al autoturismului care se deplasa dinspre Murgeni spre Mălușteni nu a adaptat viteza la condițiile de drum și, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului intrând pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism, condus de un șofer de 52 de ani, care circula regulamentar.

Mașina care se deplasa din sens opus a fost acroșată de cea a conducătorului auto imprudent, din accident rezultând mai multe victime. Din cei șase pasageri care au suferit policontuzii,  doar patru au avut nevoie de îngrijiri medicale, una prezentând un traumatism toracic.

„Polițiștii fac cercetări cu privire la cauzele  și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier nedorit, în cauză intocmindu-se dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.”, ne-a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Polițiștii fac apel la conducătorii auto să circule prudent, mai ales în condiții de ceață și umiditate a carosabilului, vremea anunțând-se în continuare destul de nefavorabilă pentru participanții la trafic.

 

Știrea inițială:

Accident rutier cu victime, petrecut în urmă cu jumătate de oră pe raza localității Sărățeni (Murgeni).

În urma impactului dintre două autovehicule, au fost rănite șase persoane. La fața locului au ajuns trei ambulanțe, atât de la SAJ cât și de la SMURD. Echipajele au constatat că victimele sunt persoane adulte și din cele șase persoane rănite, patru necesită asistență medicală, una fiind mai grav accidentată, fiind diagnosticată cu traumatism toracic.

Absolut toate persoanele sunt conștiente și nu prezintă deocamdată probleme grave. Rămâne ca medicii de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad, unde au fost transportate victimele, să se pronunțe în privința stării de sănătate a pacienților. Vom reveni. (Mihaela NICULESCU)

About admin

%d blogeri au apreciat: