Home / Administratie / Aglomerație la ghișeele Goscom Vaslui pentru plata taxei de salubritate

Aglomerație la ghișeele Goscom Vaslui pentru plata taxei de salubritate

Holul de la intrarea principală a societății Goscom Vaslui este neîncăpător de câteva zile pentru zecile de oameni care pot fi observați în permanență la rând pentru plata taxei de salubrizare percepută de autoritățile locale. Totodată, vasluienii stau la coadă și pentru a preda semnate și noile declarațiile de impunere cu numărul de persoane pentru care se plătește serviciul de colectare a deșeurilor menajere.

Primele zile de lucrul cu publicul din acest an înseamnă și aglomerație la o serie de instituții publice ori prestatori de servicii din Vaslui. Un exemplu în acest sens sunt primăria municipiului reședință și Goscom, acolo unde populația stă la coadă pentru a-și plăti noua taxă instituită de autorități încă din decembrie anul trecut. Majoritatea celor care pot fi observați la coadă sunt pensionarii, conștiincioși că trebui să-și achite, lună de lună, serviciile de care beneficiază.

Locuitori ai municipiului Vaslui se prezintă într-un număr mare la ghișeele Goscom pentru a depune declarația de impunere cu numărul de persoane pentru care se achită taxa de salubrizare, dar și pentru achitarea taxei pentru luna decembrie ori a restanțelor pe care le au către noi”, ne-a declarat directorul Goscom Vaslui SA, Cătălin Bîrleanu.

În ceea ce privește aglomerația de la ghișeele primăriei, aceasta este explicată și prin faptul că mulți din cei care stau la coadă vor să beneficieze de acea bonificație de 10% dată de autorități pentru achitarea integrală a impozitului pe casă și terenuri. (Ionuț PREDA)

x

Check Also

Primăria Vaslui a stabilit planul de lucrări pe anul 2020, pentru beneficiarii de ajutor social

Consiliul Local (CL) Vaslui va ...

Investiție de peste 14 milioane de lei, pentru extinderea Parcului Copou din municipiul Vaslui

În cursul zilei de ieri, ...

Austeritatea extremă a coborât peste județul Vaslui. DGASPC are bani de salarii doar pentru trei luni

de Dănuț CIOBANU  Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: