Home » Administratie » Bârladul sub lupă. Rablele de pe domeniul public, magazii pe patru roți

Bârladul sub lupă. Rablele de pe domeniul public, magazii pe patru roți

Ocupată până peste cap cu monitorizarea punctelor gospodărești, pentru a le baga mințile în cap bârlădenilor despre cum trebuie depozitat gunoiul, Poliția Locală a lăsat-o mai moale cu ridicarea mașinilor abandonate pe domeniu public.

Pe strada Ioan Popescu, într-o zonă oarecum centrală, zace de ani de zile o mașină roșie, căreia, între timp, i s-au alăturat alte rable abandonate. Cineva, probabil chiar proprietarul vechiturii, a atârnat pe portieră o cămașă bărbătească, pe post de geam.

Rabla care zace în acel loc de multă vreme nu a fost văzută încă de agenții Poliției Locale, deși teoretic, patrulează prin zonă. În schimb, trecătorii o observă zilnic în drumul lor, iar de când a apărut și cămașa, a devenit și mai vizibilă.

Imaginile de colecție, care surprind o zonă centrală a Bârladului mileniului III, ne-au fost trimise de un cetățean pasionat de fotografie și istoria orașului. A vrut astfel să vină în ajutorul celor plătiți din banul public pentru  a se ocupa de ridicarea rablelor, care urâțesc și mai mult fața bătrânului oraș. (M.N.)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*