Home » Administratie » Consilierul liberal Adrian Todireasa îi reproșează lui Dumitru Boroș că nu a știut să se impună la negocierile pentru împărțirea posturilor de conducere

Consilierul liberal Adrian Todireasa îi reproșează lui Dumitru Boroș că nu a știut să se impună la negocierile pentru împărțirea posturilor de conducere

Numărul deosebit de mic de posturi de conducere care au revenit liberalilor bârlădeni după câștigarea alegerilor prezidențiale și  căderea guvernului Dăncilă a inflamat nespus spiritele în rândul acestora, unii răbufnind de-a dreptul.

Nemulțumirea este cu atât mai mare, cu cât Bârladul a reușit să scoată un scor bun, câștigând în fața celor de la PSD. Cel arătat cu degetul este nimeni altul decât Dumitru Boroș, președintele organizației PNL, filiala Bârlad, care nu a știut cum să se impună la negocierile purtate pentru împărțirea posturilor de conducere.

Cel mai vocal pare a fi Adrian Todireasa, consilier local din partea PNL, intrat în dizgrația lui Boroș tocmai pentru că s-a arătat nemulțumit de felul în care funcționează organizația și de modul nedemocratic în care se iau deciziile, susține acesta.

„E vorba despre incapacitatea politică a unui lider de organizație în fața structurilor de conducere județene, în a-și impune oamenii valoroși și competenți pe funcțiile de administrație din județ. Președintele PNL Bârlad, domnul avocat Dumitru Boroș, a cedat în fața liderului de la Vaslui, domnul doctor Tătaru, asta în condițiile care singurul municipiu câștigat prin muncă de liberali este Bârlad. Am atras atenția în cadrul partidului, chiar de anul trecut, că gestionarea defectuoasă, vizând numai interese personale, va afecta activitatea organizațiilor din județ. Acum se observă foarte clar efectul excluderilor din anii trecuți a membrilor de partid, care deranjau aceste interese personale. Nu mai aduc în discuție toate excluderile din partid, lucru pe care l-am făcut într-o scrisoare deschisă în cadrul PNL Bârlad (din 9 februarie 2019), dar edificatoare este eliminarea din cursă a profesorului Budescu sau modul mârșav de a-l <<executa>> pe fostul senator Dan Marian împreună cu primarii de Șuletea sau Gherghești. Cetățenii și membrii PNL trebuie să știe că acest partid, filiala Vaslui, a fost confiscat de un grup restrâns de  oameni, care nu au alt interes decât cel personal și nu cel profesional pentru bunul mers al organizației sau administrativ.”, a declarat Adrian Todireasa. (Mihaela NICULESCU)

About admin

%d blogeri au apreciat: