Home » Uncategorized » Incendiu la o locuință din Ghermănești. Pompierii au căutat două ore o posibilă victimă

Incendiu la o locuință din Ghermănești. Pompierii au căutat două ore o posibilă victimă

Un incendiu puternic a cuprins o gospodărie din localitatea Ghermănești, de pe Valea Prutului, după ce jarul dintr-o sobă lăsată nesupravegheată a căzut pe covorul dintr-o cameră a locuinței. Pompierii au căutat mai bine de două ore o posibilă victimă, un chiriaș care, în cele din urmă, s-a constat că nu era acasă la primele orele ale dimineții atunci când s-a petrecut incidentul.

O locuință din Ghermănești a fost mistuită de flăcări în cursul dimineții de vineri, după ce persoana care trăia în acea casă cu chirie ar fi lăsat soba nesupravegheată. Incendiul a fost observat de vecini, care au sunat la numărul de urgență 112, anunțând că în interior s-ar aflat și o posibilă victimă. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a trimis la eveniment o autospecială de stingere cu apă și spumă.

La sosirea echipajului, incendiul se manifesta cu violență la nivelul camerelor de locuit, existând riscul de extindere la acoperiș. Au ars mobilierul din două camere, bunuri de uz casnic și electrocasnice, diverse textile și documente”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Pompierii au căutat timp de peste două ore victima posibilului incendiu, însă fără a găsit vreo persoană în interiorul locuinței mistuită de flăcări. În urma evaluării făcută la fața locului, s-a stabilit că gospodăria a luat foc de la cărbunii căzuți din sobă pe covorul dintr-o cameră de locuit. (Ionuț PREDA)

%d blogeri au apreciat: