Home » Justitie » Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

Un bărbat din Bălțați și-a înjunghiat fratele după o ceartă la băutură

A trecut razant pe lângă moarte! Un bărbat de 45 de ani din satul Bălțați, comuna Tătărani, a ajuns de urgență la spital, duminică, 19 ianuarie, pentru că fratele său în vârstă de 53 de ani l-a înjunghiat  după o ceartă pe fondul consumului de alcool.

Echipajul de la Ambulanță sosit la fața locului a constatat că bărbatul a suferit răni în zona abdomenului și a transportat victima la spitalul din Huși, deși inițial fusese solicitat elicopterul SMURD pentru transferul pacientului  la Iași.

Urgența medicală de grad zero a necesitat intervenție chirurgicală imediată, așa că victima a fost operată și acum se reface pe patul de spital.

„Inculpatul, în speță bărbatul de 53 de ani, a fost reținut pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor. Acesta i-a aplicat fratelui său în vârstă de 45 de ani mai multe lovituri de cuțit în zona abdominală și a capului, dar, din fericire, acestea nu i-au afectat organe vitale, deși i-au pus viața în pericol. Hainele groase pe care le purta victima au împiedicat lama cuțitului să pătrundă prea adânc. Inculpatul urmează a fi propus astăzi, 20 ianuarie, pentru arest preventiv, la Tribunalul Vaslui. Bărbatul are mai multe condamnări pentru violență și furt.”, a declarat, pentru Est News, prim-procurorul Sorin Armeanu, cel care instrumentează cazul.

Cei doi frați, ciobani, sunt cunoscuți drept mari consumatori de alcool și amândoi au dosare penale pentru infracțiuni de violență. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: