Home » Administratie » Unsprezece rable ridicate! Alte sute zac pe străzile Bârladului!

Unsprezece rable ridicate! Alte sute zac pe străzile Bârladului!

Promptitudine… la pont! „Magazia” roșie pe patru roți, încremenită de ani de zile pe strada Ioan Popescu din Bârlad, a fost, în sfârșit, reperată de polițiștii locali.

Asta, după ce ziarul Est News a sesizat pe 15 ianuarie prezența îndelungată a rablei cu design hippy, pe domeniul public. Deși agenții aveau cunoștință de această situație, Politia Locală a emis abia acum o somație, după articolul nostru. Înștiințarea fost întocmită pe 17 ianuarie, iar proprietarul are zece zile la dispoziție pentru a-și ridica rabla de pe spațiul public.

Dacă nu se va conforma, va fi amendat potrivit legii, iar mașina va fi dusă la Centrul de Afaceri, de către o firma angajată de DAPPC pentru ridicarea mașinilor abandonate. Proprietarul va trebui s-o revendice în cel mai scurt timp, pentru că tariful pentru găzduirea mașinii este unul cam piperat, 50 de lei pe zi.

La această oră, la Centrul de Afaceri sunt depozitate 11 mașini, găsite abandonate pe străzile Bârladului. Asta în condițiile în care zeci sau sute de mașini sunt eșuate pe spațiul public. Poliția Locală are o explicație pentru ritmul de melc al ridicării rablelor de pe domeniul public: birocrația complicată, care înghite mult timp. (M.N.)

About admin

%d blogeri au apreciat: