Home » Uncategorized » Cinci tineri din Murgeni retinuți de polițiști

Cinci tineri din Murgeni retinuți de polițiști

Polițiștii orașului Murgeni au reținut mai persoane, bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, furt calificat, amenințare și distrugere.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni au probat activitatea infracțională a 8 tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 22 de ani, din Murgeni, bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie calificată, furt calificat, amenințare și distrugere. Faptele penale cercetate au fost săvârșite în perioada iulie 2019 – ianuarie 2020, pe raza localității Murgeni, în dauna mai multor persoane fizice, instituții și societăți comerciale. Tinerii sustrăgeau electrocasnice, sisteme informatice, bijuterii, bunuri de valoare și bijuterii, prejudiciul în cauză fiind estimat la peste 50.000 lei.


În urma perchezițiilor domiciliare efectuate în cauză și a cercetărilor efectuate s-a reușit recuperarea a aproximativ 70% din valoarea prejudiciului.


Pentru 5 dintre bărbații cercetați, cu vârste între 14 și 22 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, aceștia să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Cercetările sunt continuate pentru a fi stabilită întreaga activitate infracțională a autorilor, tragerea acestora la răspundere și recuperarea integrală a prejudiciului rezultat.

About admin

%d blogeri au apreciat: