Home » Administratie » Primarul de Vaslui se gândește să desființeze Poliția Locală

Primarul de Vaslui se gândește să desființeze Poliția Locală

Poliția Locală ar putea fi desființată la nivelul municipiului Vaslui din cauza ineficienței și a faptului că agenții nu fac deloc activitate de prevenire în rândul cetățenilor, aceștia fiind preocupați doar să dea amenzi. Pentru a scăpa de intenția primarului Vasile Pavăl, polițiștii locali vasluieni trebuie să-și schimbe atitudinea și comportamentul față de populație.

Municipiul Vaslui ar putea fi a doua localitate din țară care rămâne fără Poliție Locală. Avertismentul vine chiar din partea edilului orașului, care este total nemulțumit de activitatea celor îmbrăcați în haine negre și care, teoretic, ar trebuie să vegheze la ordinea publică.

Le-am spus și nu scapă. O să fiu al doilea primar care semnează desființarea lor. A mai fost primarul de la Darabani. Semnez desființarea lor, nu se poate așa ceva. Măi, fraților, în activitatea dumneavoastră sunt și măsuri de prevenție, nu sunteți doar cei cu pistolul. Cel mai simplu este să amendeze, iar amenzile afectează bugetul, că nu le poți încasa, te înscrii cu anumite sume. Este o întreagă tevatură. Lor le este simplu să spună că au dat amenzi. (…) Acesta e mod rezolvare? Ce să comentez, o iau ca atare. Sunt colegii mei, să ne trăiască, altcineva să nu-i dorească”, a spus primarul Vasile Pavăl în cadrul unei conferințe de presă.

Edilul le-a transmis polițiștilor locali să trateze oamenii cu respect, să le vorbească pe un ton civilizat și să renunțe la ”vechile metehne” deoarece imaginea Poliției Locale trebuie să se schimbe. (Ionuț PREDA)

%d blogeri au apreciat: