Home » Business » Locativa Vaslui vinde apartamentele ANL din Zona Industrială

Locativa Vaslui vinde apartamentele ANL din Zona Industrială

SC Locativa SRL Vaslui a început vânzarea apartamentelor ANL din Zona Industrială. În zona respectivă sunt trei blocuri ANL, cu cinci scări care au în total 80 de apartamente. Nicu Palade, directorul SC Locativa SRL, a precizat că s-au tranzacționat până la această date trei apartamente, valoarea de vânzare a acestora fiind de 117.000 lei.

”Acest tarif de vânzare s-a stabilit conform rețurilor prevăzute în ordinul emis de Ministerul Dezvoltării. Aceste sume de bani sunt virate în contul Agenției Naționale pentru Locuințe. Așteptăm ca în perioada următoare și alți chiriași sâ își exprime dorința de a cumpăra apartamentele în care locuiesc. În cele trei blocuri sunt apartamente cu două camere și  garsoniere. Acum, la început de an, fiecare familia își face calculele cu privire la achiziționarea locuinței. Creditele oferite prin programul Prima Casă sunt cele mai avantajoase pentru familiile care vor să cumpere”, a spus Nicu Palade.

În cursul anului trecut, Primăria Vaslui a finalizat operațiunea de intabulare în cartea funciară a celor trei blocuri ANL din Zona Industrială, inclusiv faza de apartamentare.

“Trăiesc aici familii tinere și doresc să cumpere, să își ia credite și să plătească. Statul le-a pus la dispoziție apartamente elegante, spațioase, cu toate utilitățile la dispoziție, iar acestea pot fi achiziționate la prețuri mai mici decât pe piața liberă”, a mai precizat Nicu Palade.

În calitate de administrator de spații locative, SC Locativa Vaslui a vândut până la începutul acestui an 32 de apartamente, din care 21 în Bl. nr. 287 și 11 apartamente în Bl. nr. 283. În total, la nivelul municipiului Vaslui mai sunt de vândut 113 apartamente ANL.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: