Home / Justitie / O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

O victimă și patru autoturisme avariate, în urma unui accident petrecut în apropiere de Vaslui

Patru autoturisme au fost implicate vineri, 24 Ianuarie, într-un accident de circulație soldat cu o victimă, în apropiere de Vaslui.

Evenimentul rutier produs la trei kilometri de Vaslui, în zona Cișmeaua Moldovencei, a avut drept cauză neatenția unui șofer ce conducea pe sensul de mers către Iași. Conducătorul auto, care a vrut să vireze la stânga, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa pe același sens și se angajase în depășire. Vehiculul care se afla în depășire a ricoșat într-o mașină parcată în apropiere, care la rândul ei a lovit un alt autoturism din parcare.

Din fericire, în urma accidentului a rezultat o singură victimă, pasager în mașina care se angajase în depășire, cu răni ușoare, ce nu i-au pus viața în pericol.

„În urma controlului cu alcooltestul a rezultat că niciun conducător auto nu consumase băuturi alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Cercetările vor stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui. (M.N.)

About Mihaela Niculescu

x

Check Also

Salariile de 1.500 de lei din mediul privat golesc județul Vaslui de forța de muncă

Exodul forței de muncă din județul Vaslui a trecut ...

Autoritățile vasluiene au marcat cei 164 de ani de la dezrobirea rromilor

Zeci de rromi din județ Vaslui au marcat, în ...

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: