Home » Administratie » O basculantă de 7,5 tone, cea mai nouă achiziție pentru parcul auto al LDP Reiser SA Bârlad

O basculantă de 7,5 tone, cea mai nouă achiziție pentru parcul auto al LDP Reiser SA Bârlad

Reiser SA Bârlad a început anul bine. Zilele trecute, a achiziționat o mașină de transport asfalt de 7,5 tone, un utilaj deosebit de important pentru activitatea societății.

Basculanta, care a costat peste  200.000 de lei, a fost cumpărată din banii societății și se alătură celorlalte utilaje achiziționate în 2017 și 2018, o basculantă de 10 tone, respectiv un buldoexcavator.

„Pentru efectuarea lucrărilor contractate avem nevoie de o dotare corespunzătoare. Oricâtă economie ai face, nu poți lucra la nesfârșit cu  utilaje vechi, uzate fizic și moral. Considerăm că efortul financiar a meritat. Până la urmă, folosim utilajele pentru lucrări din oraș. 90% din lucrările pe care le executăm sunt contractate cu Primăria Bârlad.”, a precizat, pentru Est News, Adriana Ursu, directorul LDP Reiser SA Bârlad.

Aceasta a declarat că societatea pe care o conduce a achiziționat asfalt la rece pentru a se putea interveni în cazul în care vor apărea avarii pe străzi, în perioada sezonului rece. Având în vedere că, anul trecut, LDP Reiser a realizat plombări pe suprafețe mai mari, au apărut mai puține găuri în asfalt. Totuși, societatea este pregătită să facă față eventualelor avarii din carosabil și de pe trotuare, în general în rețeaua stradală, ce se pot produce până la primăvară. (Mihaela NICULESCU)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*