Home » Social » Incendiu puternic la Pușcași, cu risc de propagare la mai multe imobile

Incendiu puternic la Pușcași, cu risc de propagare la mai multe imobile

Un incendiu puternic a cuprins o gospodărie din localitatea Pușcași, după ce, se pare, o persoană inconștientă ar fi aruncat o țigară aprinsă într-un stog de fân. Pompierii au reușit să prevină extinderea flăcărilor la mai multe imobile din zonă, în final fiind distruse 3,5 tone de nutrețuri și o anexă gospodărească.

Agitație mare în Pușcași, noaptea trecută, după ce o un depozit de furaje a luat foc, din motive, deocamdată, neelucidate de către pompieri. Flăcările puternice au trezit o bună parte din sat, oamenii chemând în ajutor pompierii, mai ales că exista riscul ca vâlvătaia să se extindă la o locuință și alte cinci anexe gospodărești. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui a trimis la intervenție două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Pompierii militari au lucrat atât la stingerea flăcărilor cât și la izolarea incendiului pentru că exista riscul extinderii la mai multe construcții din zonă. Intervenția a fost una dificilă, așa cum se întâmplă, de regulă, la incendiile de furaje. Din fericire, nu au existat victime”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului, a cărui cauză de declanșare, se pare, ar fi fost o țigară aruncată la întâmplare, au ars 3,5 tone de furaje, precum și o anexă gospodărească. (Ionuț PREDA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*