Home » Justitie » Un pacient de 57 de ani s-a sinucis în Spitalul Huși, aruncându-se de la etajul II al clădirii

Un pacient de 57 de ani s-a sinucis în Spitalul Huși, aruncându-se de la etajul II al clădirii

Un bărbat de 57 de ani, din municipiul Huși, a murit, luni după-amiază, după ce s-a aruncat de la etajul doi al spitalului din localitate în urma unei operații de amputare a unuia din picioare. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz și face cercetări pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Sfârșit tragic pentru un pacient al Spitalului Municipal Huși, după ce acesta s-a aruncat de la etajul doi al unității medicale. Bărbatul de 57 de ani, din localitate, fusese operat în aceeași zi, medicii amputându-i piciorul stâng. Afectat, probabil, de trauma prin care a trecut, hușeanul a decis să-și pună capăt zilelor. În consecință, la scurt timp după ce și-a revenit din anestezie, bărbatul a deschis geamul de la Secția de Terapie Intensivă și s-a aruncat în gol de la etajul II. În urma impactului cu betonul, pacientul de 57 de ani a suferit leziuni grave. Un echipaj medical de urgență a intervenit în scurt timp și a început manevrele de resuscitare, însă, după aproape o oră de eforturi în care bărbatul nu a răspuns procedurii, a fost declarat decesul.

Poliția a fost sesizată de către reprezentanții spitalului despre incident, fiind declanșată o anchetă în acest caz”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Polițiștii hușeni vor face cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*