Home » Justitie » Copil de 14 ani, rănit pe trecerea de pietoni din zona Buium din Vaslui de o șoferiță neatentă

Copil de 14 ani, rănit pe trecerea de pietoni din zona Buium din Vaslui de o șoferiță neatentă

Un copil de 14 ani a ajuns la spital cu traumatisme la față și contuzie la o gleznă după ce a fost rănit pe o trecere de pietoni din Vaslui de o șoferiță de 35 de ani, din municipiul reședință, care a condus imprudent și nu a acordat prioritate de trecere pietonului. Accidentul s-a petrecut într-o zonă în care se petrec frecvent astfel de evenimente și unde un elev și-a pierdut viața, fiind lovit de un șofer votezoman.

Celebra” zonă dintre Indepedența și Buium, din municipiul Vaslui, face o nouă victimă. De această dată este vorba de un copil de 14 ani, care a fost lovit de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. Băiatul se angajase regulamentar în traversarea străzii, moment în care a fost acroșat cu partea din față a autoturismului de o tânără de 35 de ani, din municipiul Vaslui. Curios este că șoferița nu a avut timp să frâneze, deși pietonul traversa strada de la stânga la dreapa, iar femeia circula cu mașina pe strada Ștefan cel Mare, dinspre centru spre Casa de Asigurări de Sănătate.

În urma accidentului, minorul a suferit un traumatism cranio-facial și o contuzie la gleznă, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele conducătoarei auto pentru vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Pe o trecere de pietoni din aceeași zonă un alt elev și-a pierdut viața, în anii din urmă, după ce a fost lovit cu mașina de un șofer care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: