Home » News » Intervenție la înălțime a pompierilor bârlădeni, pentru salvarea unei bătrâne (Video)

Intervenție la înălțime a pompierilor bârlădeni, pentru salvarea unei bătrâne (Video)

Alertă la un bloc situat pe Bulevardul Republicii din Barlad, astăzi, după ce o locatară în vârstă nu a răspuns la ușă vreme de două zile.   

Pompierii militari bârlădeni au intervenit cu o autoscară pentru a putea intra în apartament prin fereastra de la balconul situat la etajul III. Din fericire, scenariile cele mai sumbre nu s-au confirmat. Pompierii și echipajul de la Ambulanță ajunși la fața locului  au găsit-o pe femeie în casă , cazută , dar conștientă.

Medicii au constatat că pacienta avea tensiunea arterială crescută și, cel mai probabil  din cauza puseului de tensiune, a amețit, prăbușindu-se pe podea. Bârlădeanca în vârstă de 78 ani a fost transportată la Spitalul „Elena Beldiman” pentru evaluare și, eventual, internare.

„Pacienta de sex feminin în vârstă de 78 de ani, găsită în casă de familie cu un episod de suspendare a stării de conștiență, este actualmente conștientă și cooperantă, orientată temporo-spațial, fără mărci traumatice. Urmează să fie investigată biologic și imagistic.”, ne-a declarat dr. Angelica Gramaticu, purtător de cuvânt al Spitalului „Elena Beldiman”. (Mihaela NICULESCU)

About admin

%d blogeri au apreciat: