Home » Justitie » Incendiu la mai multe anexe gospodărești pe strada Călugăreni, din Vaslui. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale

Incendiu la mai multe anexe gospodărești pe strada Călugăreni, din Vaslui. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seara, în zona locuințelor sociale de pe strada Călugăreni, la mai multe anexe gospodărești, cu riscul de propagare la trei case. Inspectoratul pentru Situații de Urgență a intervenit cu trei autospeciale, pompierii reușind să scoată la timp din vâlvătaie și o butelie care risca să explodeze.

Zarvă mare pe strada Călugăreni, în zona caselor sociale ale primăriei locuite de etnicii rromi, după ce mai multe anexe în care o parte din aceștia își duc traiul de zi cu zi au luat foc. Oamenii au chemat imediat în ajutor pompierii, mai ales că exista riscul ca flăcările să se extindă și la locuințe. În consecință, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui a trimis la intervenție nu mai puțin de trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 25 de metri pătrați și exista riscul de propagare la trei case învecinate. Din interior a fost scoasă la timp o butelie. Din fericire, nu au existat victime”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

În urma incendiului, a cărui cauză probabilă de izbucnire a fost un scurtcircuit la instalația electrică, au ars 25 de metri pătrați de acoperiș din tablă pe astereală din lemn, o ușă, două ferestre, o canapea și diverse textile. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: