Home » Justitie » Șoferiță din Vaslui, rănită grav după ce a intrat într-o mașină pe care încerca să o depășească neregulamentar

Șoferiță din Vaslui, rănită grav după ce a intrat într-o mașină pe care încerca să o depășească neregulamentar

O șoferiță de 30 de ani, din municipiul Vaslui, a fost rănită grav după ce a intrat cu mașina pe care o conducea într-un alt autoturism care circula regulamentar în fața sa și pe care încerca să-l depășească. Pentru scoaterea femeii din mașină, a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, victima primind ajutor, până la sosirea paramedicilor, de la doi polițiști care circulau în spatele autoturismelor implicate în evenimentul rutier.

Accident spectaculos în apropiere de Cișmeaua Moldovencei, la câțiva kilometri de municipiul Vaslui spre Negrești, pe drumul național DN 15D. O femeie de 30 de ani, care se deplasa spre Negrești, a intrat în depășirea neregulamentară a unui alt autoturism a cărui șofer semnalizase intenția de a părăsi șoseaua spre stânga. În consecință, conducătoarea auto a intrat în plin în mașina din fața sa astfel încât a rămas încarcerată. Un echipaj de poliție care trecea prin zonă i-a acordat șoferiței îngrijiri medicale până la sosirea paramedicilor SMURD. De altfel, pentru scoaterea victimei, a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare al ISU Vaslui.

Conducătoarea auto, care era singură în autovehicul la momentul producerii accidentului, a suferit fracturi multiple la mâna stângă. După stabilizare, victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele șoferiței rănite pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: