Home / Justitie / Tânără descoperită de jandarmi cu 400 de euro falși la o casă de schimb valutar din Huși

Tânără descoperită de jandarmi cu 400 de euro falși la o casă de schimb valutar din Huși

O tânără de 24 de ani, din Stănilești, a fost prinsă în timp ce încerca să schimbe 400 de euro falși la o casă de schimb valutar din Huși. Întrebată de către jandarmii chemați la fața locului prin numărul de urgență 112, femeia a spus că are banii ”de afară”, pe numele său fiind întomit dosar penal pentru „punerea în circulație de valori falsificate”.

Bancnote de 50 de euro false, descoperite la o casă de schimb valutar din Huși. Este vorba de opt bancnote pe care o tânără de 24 de ani, din Stănilești, a încercat să-i schimbe în lei. Lucrătorul casei de schimb valutar a sunat la numărul de urgență 112 când a constatat, în urma verificărilor electronice, că banii sunt falși.

Patrula de jandarmi în raza de competență căreia se afla casa de schimb valutar a identificat o tânără de 24 de ani care avea asupra sa opt bancnote de 50 de euro care nu aveau inserate elementele de siguranță. Având în vedere cele constatate, jandarmii au condus persoana la sediul Poliției Municipiului Huși pentru întocmirea actelor de sesizare a organelor de urmărire penală”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui, Sorin Niță.

Polițiștii hușeni au întocmit dosar penal pe numele tinerei pentru infracțiunea de ”punerea în circulație de valori falsificate”. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

x

Check Also

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

Peste 20 de hectare de vegetație uscată, mistuite de flăcări la Muntenii de Sus, în urma unui puternic incendiu

Peste 20 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Complex de solarii dintr-o suburbie a Vasluiului, salvat în ultima clipă de la a fi mistuit de flăcări

Un complex de solarii, ce se întinde pe o ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: