Home » Justitie » Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este cercetat penal de polițiști după ce a agresat fizic și verbal un copil pe o stradă din municipiul Huși. Ambulanțierul și-a recunoscut fapta, susținând că, de fapt, a fost provocat de către băiatul de 12 ani.

Incident grav în municipiul Huși, acolo unde un copil de 12 ani a fost lovit cu piciorul pe stradă de un angajat al SAJ Vaslui. Reacția ambulanțierului a venit după ce băiatul, alături de alți prieteni de-ai săi, l-ar fi provocat pe bărbatul de 45 de ani. În fapt, copiii i-ar fi vorbit urât pe motiv că le-a reproșat că au rupt un indicator rutier și ar fi jignit două copile care mergeau pe stradă. Lovit de angajatul SAJ, copilul a mers acasă, unde i s-a plâns mamei sale de cele întâmplate. În concesință, femeia s-a dus la Poliție, unde a depus o plângere.

În cursul zilei de sâmbătă, am primit o sesizare din partea unei femei care a reclamat faptul că fiul său de 12 ani a fost agresat de o persoană necunoscută. În consecință, s-a întocmit dosar penal in rem pentru loviri sau alte violențe”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În urma cercetărilor, agresorul băiatului a fost identificat de către polițiștii hușeni, fără, însă, ca acesta să fie audiat. De asemenea, copilul s-a prezentat, însoțit de mama sa, la Serviciul de Medicină Legală Vaslui care, în urma expertizei efectuate, a constatat că victima agresiunii are nevoie de una-două zile de îngrijiri medicale. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: