Home / Justitie / Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este cercetat penal de polițiști după ce a agresat fizic și verbal un copil pe o stradă din municipiul Huși. Ambulanțierul și-a recunoscut fapta, susținând că, de fapt, a fost provocat de către băiatul de 12 ani.

Incident grav în municipiul Huși, acolo unde un copil de 12 ani a fost lovit cu piciorul pe stradă de un angajat al SAJ Vaslui. Reacția ambulanțierului a venit după ce băiatul, alături de alți prieteni de-ai săi, l-ar fi provocat pe bărbatul de 45 de ani. În fapt, copiii i-ar fi vorbit urât pe motiv că le-a reproșat că au rupt un indicator rutier și ar fi jignit două copile care mergeau pe stradă. Lovit de angajatul SAJ, copilul a mers acasă, unde i s-a plâns mamei sale de cele întâmplate. În concesință, femeia s-a dus la Poliție, unde a depus o plângere.

În cursul zilei de sâmbătă, am primit o sesizare din partea unei femei care a reclamat faptul că fiul său de 12 ani a fost agresat de o persoană necunoscută. În consecință, s-a întocmit dosar penal in rem pentru loviri sau alte violențe”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

În urma cercetărilor, agresorul băiatului a fost identificat de către polițiștii hușeni, fără, însă, ca acesta să fie audiat. De asemenea, copilul s-a prezentat, însoțit de mama sa, la Serviciul de Medicină Legală Vaslui care, în urma expertizei efectuate, a constatat că victima agresiunii are nevoie de una-două zile de îngrijiri medicale. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

x

Check Also

Incendiu de proporții în comuna Oltenești. Peste 200 de hectare de vegetație uscată, distruse de flăcări

Peste 200 de hectare de vegetație uscată au fost ...

Peste două tone de furaje, mistuite de flăcări într-un incendiu la Todirești. Pompierii au reușit salvarea locuinței

Peste două tone de furaje au fost mistuite de ...

Panică într-un bloc din Vaslui, în urma unui incendiu. 17 persoane au fost evacuate, trei dintre acestea ajungând la spital

Șaptesprezece locatari dintr-un bloc din zona gării din municipiul ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: