Home » Justitie » TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara șoselei, pe drumul european E 581, între Huși și Crasna, din cauza vitezei cu care circula șoferul, un bărbat de 35 de ani, din Republica Moldova. Pompierii au intervenit în zonă pentru îndepărtarea scurgerilor de combustibil de pe șosea.

Accident spectaculos, care putea avea consecințe grave, între localitățile Oltenești și Târzii. Un TIR plin cu 24 de tone de melasă, care venea din Republica Moldova, s-a răsturnat în rigola de pe marginea drumului, după ce șoferul aflat la volan a intrat cu viteză într-o succesiune de curbe. Ajunsă în șanț pe o parte, autocisterna a început să aibă scurgeri de motorină pe carosabil, astfel încât a fost nevoie de intervenția mai multor echipaje al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui. Acestea au desfășurat activități de îndepărtare a combustibilului de pe șosea.

Conducătorul auto a suferit un traumatism cranio-cerebral, precum și policontuzii prin accident rutier. Victima a fost transportată cu ambulanța la Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Huși”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Traficul rutier în zonă s-a desfășurat cu dificultate timp de mai multe ore din cauza cercetărilor desfășurate de polițiști la fața locului, dar și a necesității îndepărtării combustibilului scurs pe șosea. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: