Home / Administratie / Directorul Aquavas Bârlad a demisionat!

Directorul Aquavas Bârlad a demisionat!

Vasile Ungureanu, directorul Aquavas – Sucursala Bârlad, a demisionat. Ieri, a transmis cererea de demisie Consiliului de Administrație al societății, respectiv directorului general Gabriel Beșleagă.

„Am decis să-mi dau demisia din motive personale. Am împlinit 65 de ani în luna noiembrie, anul trecut, sunt pensionar cu acte în regulă. Vreau să mă bucur de nepoți și de o pauză binemeritată.”, ne-a declarat Vasile Ungureanu.

Încă de anul trecut, existau zvonuri că Vasile Ungureanu va părăsi societatea. La momentul respectiv, întrebat de reporterul Est News dacă va alege să plece după pensionare, Vasile Ungureanu a răspuns că va mai rămâne la conducerea societății. Se pare că disensiunile dintre fostul directorul bârlădean și directorul general se amplificaseră în ultimul timp.

Cel mai probabil, inginerul șef al Aquavas Bârlad, Cătălin Buzincu, va conduce sucursala în următoarea perioadă, ca interimar. Vasile Ungureanu a fost la conducerea fostului RAGCL și apoi a Aquavas Bârlad, timp de zece ani. (Mihaela NICULESCU)

About Mihaela Niculescu

x

Check Also

De maine, 6 aprilie nu se mai iese pe stradă fără protecție la nas și gură

Comitetul pentru Situații de Urgență al județului Vaslui au ...

Vaslui: Toți locuitorii județului sunt obligați să poarte măști de protecție

Comitetul Județean pentru Situații de Utgență (CJSU) Vaslui a ...

Primăria Banca distribuie locuitorilor din comună echipamente medicale și alimente

Autoritățile locale din comuna Banca s-au mobilizat exemplar în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: