Home » Administratie » Marcel Pavel și Proconsul vor cânta pe 8 martie la Vaslui. Intrarea va fi liberă

Marcel Pavel și Proconsul vor cânta pe 8 martie la Vaslui. Intrarea va fi liberă

Cunoscutul cântăreț Marcel Pavel și trupa Proconsul vor cânta, pe 8 martie, în Sala Polivalentă din Vaslui, în cadrul unui spectacol dedicat de primărie doamnelor și domnișoarelor din municipiu cu ocazia ”Zilei Internaționale a Femeii”. Accesul la concert va fi gratuit, inclusiv pentru cei care vor însoți sărbătoritele, acestea urmând a primi și câte o atenție din partea primarului și a celor doi viceprimari.

Vasluienii care nu și-au făcut încă planurile pentru 8 Martie nu au de ce să fie îngrijorați că nu vor putea face o surpriză plăcută femeilor din viața lor. Dimpotrivă, aceștia vor avea posibilitatea să-și ducă soțiile ori iubitele la un concert de zile mari, organizat de Primăria Vaslui. Autoritățile vasluiene vor aduce, pe scena Sălii Polivalente, nume mari ale muzicii românești. Este vorba de îndrăgitul cântăreț de muzică ușoară Marcel Pavel și cunoscuta trupă Proconsul. Așa cum a făcut în ultimii ani și Cezar Oatu, care i-a transmis primarului Pavăl că regretă că nu a mai fost invitat pentru a patra oară consecutiv la Vaslui, Marcel Pavel va veni însoțit de o filarmonică, cea din Botoșani.

Intrarea la spectacolul din 8 martie, care va începe, cel mai probabil, la ora 17, va fi liberă pentru toată lumea. Pentru doamnele și domnișoarele care vor veni la spectacol, primarul Vasile Pavăl și viceprimarii Daniel Neacșu și Dragoș Cazau vor oferi, în mod simbolic, câte o floare. Având în vedere numele de pe afiș și suprizele oferite de municipalitate, este de așteptat ca toate locurile din Sala Polivalentă să se ocupe, la fel ca în toți anii din urmă. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: