Home / Sport / Peste 100 de gimnaste din țară vor participa la Cupa „Minigym”, la Bârlad

Peste 100 de gimnaste din țară vor participa la Cupa „Minigym”, la Bârlad

Cupa „Minigym” organizată la Bârlad a ajuns la a doua ediție. Competiția va avea loc sâmbătă, 29 februarie, fiind parte a proiectului educațional interjudețean „Minigym – Copiii de azi, campionii de mâine”.

Competiția se adresează gimnastelor mici, cu vârste cuprinse între cinci și opt ani, care nu pot participa la competiții oficiale, întrucât vârsta de la care sunt admise în Campionatul Național este de 9 ani.

„Dacă anul trecut, la prima ediție a Cupei <<Minigym>>, au participat 65 de gimnaste din țară, anul acesta și-au anunțat prezența la Bârlad 105 sportive de la mai multe cluburi. De la CSM Onești, CSS Focșani, SCM Bacău, CS <<Nadia Comăneci>> Onești, CSS Buzău, PC Timișoara, CS <<Phoenix>> Târgoviște, CS Petrolul Ploiești și CSS Bârlad. Clubul nostru va fi reprezentat de 16 gimnaste.”, a declarat, pentru Est News, Ana Maria Iordache, antrenoare la CSS Bârlad.

Aceasta a precizat că scopul primordial al acestui concurs este, nu acela de a obține medalii, ci acela de a câștiga experiență competițională, un lucru deosebit de important în gimnastică.

Cupa „Minigym” este organizată de Clubul Sportiv Școlar Bârlad, în parteneriat cu Primăria Bârlad, făcând parte din calendarul activităților extracurriculare al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui. (Mihaela NICULESCU)

About Mihaela Niculescu

x

Check Also

Golurile la putere: Ieri am livrat profit în cota 2.30! Cota de pariat sâmbătă este 2.64 »» Vezi pe ce mizăm!Manoila Mihaion 28,martie 2020 , 7:51 am at 7:51

După ce ieri am ”lovit” cu o cota de ...

Situație incredibilă în Spania. Trupul neînsuflețit al lui Lorenzo Sanz, fostul președinte de la Real Madrid, e de negăsit. Ce s-a întâmplat după ce COVID-19 l-a răpuscornel.popescuon 28,martie 2020 , 7:54 am at 7:54

Lorenzo Sanz, fostul președinte al celor de la Real ...

Biletul Zilei » Astăzi 100% fotbal!Manoila Mihaion 28,martie 2020 , 8:17 am at 8:17

Biletul Zilei de astăzi conține selecții 100% din fotbal. ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: