Home / News / Mașină de curierat, răsturnată într-o curbă în Dragomirești. Șoferul a scăpat fără nicio zgârietură

Mașină de curierat, răsturnată într-o curbă în Dragomirești. Șoferul a scăpat fără nicio zgârietură

O mașină de curierat care venea din Sibiu la Vaslui s-a răsturnat în zona curbelor de la Dragomirești, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Conducătorul auto, un tânăr de 35 de ani din Vaslui, a scăpat fără nicio zgârietură.

Accident pe raza comunei Dragomirești, în urma nerespectării de către un șofer a indicatoarelor rutiere. Fără a reduce suficient viteza într-o curbă, conducătorul unei dubițe a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă, pe drumul național DN 15D Bacău – Vaslui. Ajuns în afara șoselei, șoferul s-a răsturnat cu mașina pe o parte, fără a suferi, însă, vreo leziune. De altfel, el a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța evenimentul rutier.

Nu a fost nevoie de prezența vreunui echipaj de polițiști, ținând cont că nu a au existat victime. Conducătorului autoturismului i s-a eliberat autorizație de reparație necesară în astfel de situații”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Fără a fi implicate și alte mașini în evenimentul rutier ori fără a exista victime, șoferul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, fără a i se aplica vreo sancțiune. De asemenea, tânărul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

x

Check Also

Exclusiv! Dovada clară a originii bârlădene a domnitorului Alexandru Ioan Cuza, descoperită de două ieșence. Un document incontestabil! (Foto)

de Mihaela NICULESCU În preajma împlinirii a 200 de ...

O bârlădeancă și-a dat foc la casă, vrând să ardă gunoaiele

Incendiu la o locuință din Bârlad. Pentru că a ...

Ultima oră! Pompierii bârlădeni, chemați pentru a salva o bătrână

Update: Echipajele sosite la fața locului au amplasat autoscara ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: