Home » News » Mașină de curierat, răsturnată într-o curbă în Dragomirești. Șoferul a scăpat fără nicio zgârietură

Mașină de curierat, răsturnată într-o curbă în Dragomirești. Șoferul a scăpat fără nicio zgârietură

O mașină de curierat care venea din Sibiu la Vaslui s-a răsturnat în zona curbelor de la Dragomirești, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Conducătorul auto, un tânăr de 35 de ani din Vaslui, a scăpat fără nicio zgârietură.

Accident pe raza comunei Dragomirești, în urma nerespectării de către un șofer a indicatoarelor rutiere. Fără a reduce suficient viteza într-o curbă, conducătorul unei dubițe a pierdut controlul asupra direcției și a părăsit partea carosabilă, pe drumul național DN 15D Bacău – Vaslui. Ajuns în afara șoselei, șoferul s-a răsturnat cu mașina pe o parte, fără a suferi, însă, vreo leziune. De altfel, el a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța evenimentul rutier.

Nu a fost nevoie de prezența vreunui echipaj de polițiști, ținând cont că nu a au existat victime. Conducătorului autoturismului i s-a eliberat autorizație de reparație necesară în astfel de situații”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Fără a fi implicate și alte mașini în evenimentul rutier ori fără a exista victime, șoferul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, fără a i se aplica vreo sancțiune. De asemenea, tânărul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. (Ionuț PREDA)

About Radu Munteanu

%d blogeri au apreciat: